Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij
... voor Mens en Ziel ...
Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij

Welkom - voor Mens en Ziel -

Eeuwig Leven Instituut en Uitgeverij is een non-profitorganisatie die zich inzet om de werkelijkheid van eeuwig leven bekend te maken. Vrij van religie.

Stel je voor ... Je bent een spiritueel wezen, een ziel, die naar de aarde is gekomen om lessen te leren. Die lessen krijg je in de vorm van ontmoetingen en uitdagingen. Je leert van jouw lessen door ze te ervaren en te beleven. Als je klaar bent op aarde kom je terug waar je vandaan gekomen bent en leef je verder...

"Het is van levensbelang dat de werkelijkheid van eeuwig leven bekend wordt. Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen minder angst voor de dood zouden hebben als ze eerder durven stil te staan bij hun eigen dood en het leven na de dood.

Wie de dood kent, leeft anders."

© Yolanda Rijks

Op de website wordt gebruik gemaakt van foto's uit de Campagne "Zullen we over de dood praten" (2016) van Bureau MORBidee.